Saturday, January 29, 2011

Amazing Pole Dancing Talent at Jiwa Dancing Contest at La Bomba, Jan 28,2011.

 sebelum u ol start bergosip, ini bukan strip show okay, ini adalah pertandingan menari gaya bebas Jiwa Dancing Dance Contest at La Bomba KL.

 peserta ni memang really fleksibel.

 Tangan beliau juga amat kuat kerana nak bergayut kat palang tu tangan kena tahan beban berat manusia yang lebih 50kg. Kaki beliau juga amat kuat untuk bertahan pada palang ni.

dengar kata, pole dancing memang bagus untuk kesihatan kerana kita mengeluarkan peluh, serta bagus untuk stamina harian serta kekuatan tangan/badan/kaki dapat dipertahankan.

 klu ikutkan, sya ingat, pole dancing ni hanya untuk dipersembahkan oleh wanita sahaja, tetapi di sini, this guys  is so hebat menari pole dancing!.

So sapa kata lelaki xleh menari hebat pole dancing?.... :)

*terima kasih kembali kepada Rentak Sejuta http://1in1m.proboards.com/ kerana menjemput saya menyaksikan pertandingan menari yang hebat ni. :)

Kepada yang belum tahu, La Bomba adalah Restoren serta kelab malam yg sgt happening. Ia menyajikan masakan berkonsep latin serta berhibur dengan muzik hebat terkini/terhebat salsa, bachata, raggaeton, zouk serta muzik latin yg lain. Terletak betul2 di belakang Starhill KL, kelab ini memang kelihatan mewah serta sangat menarik perhatian.

No comments:

Post a Comment